divendres, 4 de maig del 2012

PROFESSORS I ALUMNES INICIEN EL "DIMECRES GROC"

PROFESSORS I ALUMNES INICIEN EL "DIMECRES GROC".

El passat dimecres 2 de maig una representació del professorat i alumnes de batxillerat de l’Institut de Camarles van participar en una marxa reivindicativa per protestar per les retallades que l’administració està aplicant al sector de l’educació. Aquestes retallades afecten a la concessió de beques, recursos econòmics dels centres, personal de reforç, ràtio d’alumnes per aula, entre d’altres. En definitiva, a la formació dels alumnes.
La marxa va sortir de l’Institut de Camarles, passant diversos carrers fins arribar a l’Ajuntament, on es va aturar uns minuts, per a continuació tornar al centre. Per tal de fer més visible la protesta els manifestants vestien samarreta groga amb el lema “SOS ensenyament públic de qualitat”. A més, portaven una pancarta a la que es podia llegir “Prou retallades, defensem l’ensenyament públic”.
A més d’aquesta marxa reivindicativa, el dia 26 d’abril alumnes i professors van formar a l’hora del pati la paraula “PROU” asseguts al terra. El centre també està duent a terme altres accions com ara vestir la samarreta groga tots els dimecres i exposar la pancarta a l’entrada de l’institut.
Aquestes accions i d’altres es continuaran realitzant mentre es continuïn aplicant mesures que afectin directament la qualitat de l’ensenyament.

FOTOS



1 comentari: