dimecres, 16 de maig del 2012

11 DENÚNCIES CONTRA CORREBOUS A CATALUNYA EL 2011

PACMA I ANIMANATURIS VAN PRESENTAR 11 DENÚNCIES CONTRA CORREBOUS A CATALUNYA EL 2011.

El Partit Animalista Pacma i l’entitat pro defensa dels animals AnimaNaturalis van presentar onze denúncies l’any passat contra correbous a Catalunya. Les entitats denuncien agressions cap als animals, infraccions “greus” en les mesures de seguretat i participació de menors d'edat en aquests esdeveniments. Ambdues formacions recorden que les sancions poden arribar fins als 60.000 euros i adverteixen que presentaran noves denúncies per a la temporada de bous de 2012, que ja ha començat. Totes les denúncies es basen en filmacions que van dur a terme voluntaris de les dues entitats l’estiu passat als pobles de les Terres de l’Ebre.

Les denúncies han estat presentades davant del Departament d’Interior. Es denuncia els ajuntaments de Sant Carles de la Ràpita, de Camarles, d’Amposta i de l’Aldea per “autoritzar, permetre i no evitar” les presumptes infraccions que les entitats asseguren que s’han comès. Per extensió també es denuncien les penyes taurines organitzadores dels esdeveniments.

Així mateix, les denúncies es fan extensives a les penyes taurines organitzadores dels correbous. En el cas de Sant Carles de la Ràpita es denuncia la Peña Bou Capllaçat. En el cas de l’Aldea, la Peña Calaixó i la Penya Amics Taurins. En el cas d'Amposta, on hi ha la majoria de denúncies, la Penya el Cerril d’Amposta, la Penya Bous per la Festa d'Amposta, la Penya l’Esquella i la Penya Emboladors d'Amposta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada