dimecres, 16 de maig del 2012

CONTINUA SENSE CONTROL L'INCENDI DE LES TERRES DE L'EBRE

L'INCENDI DE RASQUERA I EL PERELLÓ CONTINUA CREMANT SENSE CONTROL.

L'incendi de Rasquera i el Perelló continua cremant sense control. Seixanta dotacions terrestres dels Bombers han treballat intensament durant tota la nit per intentar que no creixi el perímetre de superfície calcinada. Un dels punts més conflictius era la zona de la Serra del Boix, un lloc amb una orografia molt complicada i on el foc ha anat pujant la carena. La millora de les condicions meteorològiques han millorat. Aquesta matinada no ha fet vent i la temperatura ha baixat, cosa que ha afavorit que hi hagi més humitat, condicions favorables per lluitar contra el foc, segons ha explicat Carles Savall, portaveu dels Bombers, que ha assegurat que la superfície arrasada és ara de més de 2.400 hectàrees.

Segons el Cos d'Agents Rurals, l'incendi ha afectat una superfície de 2.390 hectàrees dels termes municipals de Rasquera (1.095 he), el Perelló (1.059,89 ha), Tivenys (234,89) i Benifallet (0,1).

La carretera TV-3022 segueix tallada en els dos sentits de la marxa, segons informa el Servei Català de Trànsit, i la Direcció General de Protecció Civil manté activada la fase d'emergència del pla Infocat.

Video de lamalla.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada