dilluns, 24 d’octubre del 2011

TARRAGONA DEIXA L'EBRE FORA DELS JOCS DEL MEDITERRANIS 2017.

TARRAGONA DEIXA L'EBRE FORA DELS JOCS DEL MEDITERRANIS 2017.

Malgrat l’interès d’alguns municipis ebrencs en participar de la candidatura de Tarragona 2017 (cas de la Ribera d’Ebre o d’Amposta), factors com la distància han deixat l’Ebre fora de joc. Segons ha explicat el president executiu de la candidatura al grup l’Ebre “com més lluny es trobessen les subseus de la ciutat organitzadora més penalitzaven la proposta". Per això, ha assegurat que no hi ha cap possibilitat que les Terres de l’Ebre s’incloguen en el calendari de compteicions esportives.
L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, reconeix que va mantindre una conversa amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, sobre el tema, quan van coincidir l’any 2008 a la Fira del Llibre de Frankfurt van parlar de la possibilitat que Amposta fos subseu en esports com el rem o el piragüisme. Tots dos van acordar que des de Tarragona es posarien en contacte amb Amposta per seguir treballant el tema. Un contacte que finalment no es va produir. Ferré veu “il"lògic” que s’haja optat per Castelldefels, al·legant que allí hi ha el canal olímpic, per a les competicions de rem i piragüsime en detriment d’Amposta, quan les dos poblacions es troben a pràcticament a la mateixa distància respecte a Tarragona. Malgrat tot, l’alcalde farà un últim intent parlant amb Ballesteros per aconseguir que Amposta hi tinga un paper.
Tot i descartar les Terres de l’Ebre en el vessant esportiu, des de l’organització dels Jocs, però, s’ha obert una altra via, com podria ser l’organització d’acivitats relacionades amb la cultura o la gastronomia.


info: L'Ebre digital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada