dimarts, 18 d’octubre del 2011

ELS MOSSOS D'ESQUADRA DETENEN UN HOME DE CAMARLES PER SIMULAR UN ROBATORI.

ELS MOSSOS D'ESQUADRA DETENEN UN HOME PER SIMULAR UN ROBATORI VIOLENT EN EL DOMICILI DELS SEUS PARES.

El detingut va denunciar haver estat víctima d'un assalt violent al domicili dels seus pares.

Les investigacions van concloure que fou el mateix denunciant qui va sostreure les joies per tal de vendre-les.

Agents de l'Àrea Territorial d'Investigació de les Terres de l'Ebre dels Mossos d'Esquadra van detenir, el passat 10 d'octubre, Ramón C.A, de 32 anys i veí de camarles (Baix Ebre) com a presumpte autor d'una simulació de delicte.

L'home va denunciar que el passat dia 6 d'octubre, mentre es trobava sol en el domicili dels seus pares va ser assaltat per dos individus, els quals fent-se passar per repartidors d'una empresa de missatgería, van irrompre violentament a l'interior del domicili i, després d'immobilitzar-lo i amenaçar-lo amb una arma blanca, van sostreure les joies propietat dels seus pares.

Les posteriors investigacions van portar als agents a recuperar part de les joies sostreses, les quals havien estat venudes pel mateix denunciant en un establiment de compra-venta d'or d'una localitat veïna.
Les joies recuperades van ser mostrades i reconegudes com a pròpies per part dels seus pares. El detingut va reconèixer haver simulat el robatori i haver venut part de les joies en l'establiment referit, per la qual cosa ha estat imputat per una simulació de delicte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada