dimecres, 14 de desembre del 2011

COMENCEN A COBRAR LES AJUDES ELS AFECTATS DE L'ALDEA

ELS AFECTATS PEL BLOQUEIG DE LA COOPERATIVA DE L'ALDEA COMENCEN A COBRAR LES AJUDES.

Les famílies afectades pel bloqueig dels comptes bancaris, conseqüència de la fallida de la secció de crèdit de la cooperativa de l'Aldea, que han acreditat que no disposen de més fonts d'ingressos comencen a rebre aquest dimecres un ajut de 1.000 euros, que serà ingressat en el seu número de compte. En total s'han registrat 17 sol·licituds d'aldeans que no disposen de líquid per fer front a les seves necessitats més bàsiques.


L'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu, ha avançat que a partir de la setmana vinent es començarà a desbloquejar els comptes dels 3.000 afectats, però ha apuntat a COMRàdio la solució d'emergència que es fa efectiva aquest dimecres: "Posem a disposició (dels afectats) una transferència a compte corrent de 1.000 euros per cadascuna de les famílies que així ens ho han demanat, per afrontar els pagaments de més urgència i més immediatesa".
Els diners que cobraran els afectats procedeixen dels 10.000 euros aportats pel Consell Comarcal del Baix Ebre, dels 30.000 de la Diputació de Tarragona i els altres 30.000 proporcionats per l'Ajuntament de l'Aldea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada