divendres, 25 de novembre del 2011

33 ANYS DE SEGREGACIÓ DE CAMARLES I LLIGALLOS

33 ANYS DE SEGREGACIÓ DE CAMARLES I LLIGALLOS.

Els dies 6 i 7 de desembre Camarles i Lligallos celebraran els 33 anys de la Segregació amb molts actes, entre els quals i el mes esperat, la festa dels bous.

La festa de la Segregació va començar el 7 de desembre de 1988 i ha continuat celebrant-se aquest dia tant especial per a tots els habitants de Camarles i Lligallos any rere anys. Les diferents activitats continuant avui en dia celebrant-se, com es la missa, que ja no es celebrava a l’ermita sinó a l’Església de Camarles, la menjada popular i la tradicional tempta de vaquetes.

Els mitjans de comunicació de tot el país van seguir l’esdeveniment d’independència municipal, aleshores poc habitual, ja que solament se n’havien produït dos i els dos al Delta. El governador va precedir els actes a la població, gaudint del primer espectacle taurí al carrer i degustant un suculent berenar de germanor, juntament amb el nou alcalde de Camarles, el Sr. Primitivo Forastero. Així va ser el primer dia de festa per celebrar la Segregació del municipi de Camarles de Tortosa.

Aquest 2011 Camarles vol tornar a recuperar molts dels actes que antigament es realitzaven aquest gran dia. Aquest any, el 7 de desembre tornem a recuperar la missa a l’Ermita de Sant Marc a la Granadella, la missa estarà amenitzada per la Corals Sant Jaume Apòstol i la Banda de Musica de Camarles, després es celebrarà el concurs de paelles al Pavelló Poliesportiu, seguidament tarda de bous i bou embolat i per acabar sessió de ball.

Totes les activitats estaran centrades a l’entorn del Pavelló Poliesportiu de Camarles per poder facilitar tant als habitants de Camarles i els Lligallos un millor accés a les activitats.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada